AGENDA 2024 - VOORJAAR 2025

Gesloten kantoordagen

Hallo allemaal,

Om bestellingsvertragingen en nare verrassingen te vermijden, wilde ik hierbij even melden dat het kantoor GESLOTEN zal zijn op de volgende dagen:

  • 24 apr t/m 30 april 2024
  • 26 aug t/m 03 sept 2024
  • 28 oct t/m 18 nov 2024
  • 23 dec 2024 t/m 03 jan 2025

Happy sales!!

De groeten,
Dan Thu

KLIMAATCOMPENSATIE

Vanaf medio 2006 is Sastaa - in samenwerking met Carbonfund.org - een volledig klimaatneutrale zaak geworden!

In samenwerking met Carbonfund.org ™ compenseren Sastaa als onderneming en ik als privé persoon de volledige CO2-uitstoot die vrijkomt wanneer ik voor een inkoopreis onvermijdelijk moet vliegen. Op het kantoor en thuis is al jaren ecostroom, en spaarlampen zijn natuurlijk vanzelfsprekend. En als u mij op bezoek zou willen ontvangen, dan kom ik graag naar u toe met het openbaar vervoer!!

Als klimaatneutrale organisatie probeert Sastaa de impact van haar ondernemingen op het klimaat zo veel mogelijk te minimaliseren en dat is goed: voor de aarde, voor de dieren, voor ons allemaal!

Met vriendelijke en klimaat-neutrale groet, Dan Thu.

The following are trademarks of the Carbonfund.org Foundation: Carbonfund.org™, ZeroCarbon™, Carbonfree™, ZeroCarbon™ and 'Reduce What You Can, Offset What You Can't™' ® and ™ designate trademarks of the Carbonfund.org and are used, under license, by Sastaa.

Disclaimer

Deze Internetsite wordt u aangeboden door Sastaa. Op de inhoud van deze site (alle teksten, beelden, geluiden en programmatuur) heeft Sastaa het auteursrecht. Van deze site mag niets worden gekopieerd en/of veranderd. Sastaa zet zich in voor juiste en actuele informatieverstrekking op de site, maar kan geen garanties geven voor nauwkeurigheid en volledigheid. Sastaa aanvaardt geen aansprakelijkheid voor (vermeende) schade, voortvloeiend uit bezoek van (of uit het niet kunnen verkrijgen van toegang tot) deze site, of uit het afgaan op informatie die op deze site wordt verstrekt. Bepaalde hyperlinks (verwijzingen) in onze site kunnen u naar sites van derden brengen, waarbij Sastaa geen aansprakelijkheid aanvaardt voor de daar aangeboden informatie.